+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Levandule Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 14 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    87%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    79%
  • Preis-Leistungverhältnis

    76%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit älteren Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 23.9.2018

Jablonec Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Radka

Älteres Paar, 19.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Milá obsluha, výborná kuchyně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 6.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 28.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Ochotný personál i majitelka, snaha o zpříjemnění pobytu návštěvníků.

  • U přístavků a chatiček nízký komfort, nutno si ověřit, zda máte ubytování v hlavní budově. Penzion je cca 4 km od centra města, v kopci, dostupnost pouze autem....Ceny jídel či nápojů vyššší než v Č.Krumlově, s ohledem na umístění a stav i vyšší ceny za ubytování, za to se ale dá objednat i na poslední chvíli.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Zuzana Lukešová

Älteres Paar, 21.7.2017

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Milí a ochotní lidé, příjemná atmosféra, výborný točený Kozel a fantastické snídaně.

  • Snad jen větší bazén.....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 9.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Líbil se mi prostor pro děti, kteří tam měli vyžití a mohli si hrát. Co se týče paní která nás obsluhovala, tak ta si zaslouží velké +, hodná, snaživá pani, ale to bohužel bylo všechno.

  • Nelíbilo se nám pár zasadních věcí - čistota - bohužel ano zem třeba byla v pohodě, ale špinavé zdi, pavučiny, pavouci v pokojích, něco otřesného. Nadále jsme si zaplatili za to, abychom tam měli konfort v podobě aspoň wifi internetu - bohužel i ten jsme na našem pokoji neměli. Co si budeme povídat, parkování aut špatný. Ano prostorově se tam auta vešla, ale zajíždění k hotelu, vyjíždění z parkoviště opravdu špatný.

Personál
8
Služby
2
Čistota
2
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 17.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • výborné jídlo a umístění

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Naděžda Součková

Junges Paar, 26.12.2016

Karlovy Vary Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme maximálně spokojeni a prožili nádherné Vánoce. Krásné prostředí, klid a pohoda, výborné jídlo, přístup personálu perfektní. Nevadilo, že je penzion vzdálen cca 3 km od centra Českého Krumlova, protože penzion nabízí do centra odvoz. Skutečně nemáme co vytknout a jednoznačně pobyt v tomto penzionu doporučujeme. Těšíme se, až penzion navštívíme v jarních nebo letních měsících, jelikož nedaleko penzionu se nachází cyklostezka nebo stezka na rozhlednu Kleť. Ještě jednou děkujeme za příjemné prožití vánočních svátků!

  • ----------

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Älteres Paar, 20.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Hezký, čistý pokoj. Z bydlení zůstal dobrý dojem. Příjemný a ochotný personál, snídaně formou bufetu poměrně pestrá.

  • Sauna je řešena poněkud nešťastně. Hlavně místo pro odpočinek je nepohodlné (dvě drátěná křesílka) a hlavně je mezi saunou, odpočívárnou a sprchou průchod do dalších prostor (masáže, vana,..), takže o soukromí se nedá moc mluvit.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 21.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Personál byl ochotný, komunikativní. Obsluha i jídlo na dobré úrovni - spokojenost.

  • Chatka v zahradě - za uvedenou cenu bych očekával ledničku a možnost uvaření si kávy po uzavření restaurace penzionu po 21,00 hodině. Tedy alespoň r. konvici a nádobí (hrníčky). Vybavení chatky bylo evidentně starší a pravděpodobně odněkud přesunuté (rozdílné výroby). Chatka byla evidentně stavěná na rychlo před sezonou - nedokončená výmalba chodby, chybějící posezení venku na verandě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Frank Dünnebeil

Einzelreisender, 14.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • nette Gastgeber, sauber und ordentlich.

  • Tür zur Unterkunft schließt schlecht. Kein Sicherheitsschloss, um Zimmer zu verschließen.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Daniela Kubíčková

Älteres Paar, 6.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anna-Marie

Junges Paar, 6.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6